Пътник нападна шофьор на автобус с чук

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пътник нападна автобусен шофьор с чук, сигнализираха очевидци, които изпратиха на bTV видео от инцидента.

Случката се разиграва на бул. “Г. М Димитров”. По думите на свидетели всичко започва, защото пътникът си изпуска спирката.

“Предполагам мъжът, който така агресира, според мен искаше да слезе на тази спирка, но предполагам забрави, не знам, не следях тогава. Но после видях, че се кара с шофьора на автобуса и почнаха да се бият. Стигна се до бой, почнаха да се хващат за врата и да се бутат”, разказва свидетелят.

Друг мъж от пътниците прави опит да ги разтърве.

“Те спряха да се бият, обаче мъжът не знам защо мисля, че беше пиян или дрогиран, реши да нападне и човекът, който не му беше направил нищо, го заплаши. След което извади чука и почна да заплашва всички в автобуса като цяло. Извади чука от страничния си джоб – предполагам е строител или някакъв такъв предполагам”, разказва още свидетелят на случилото се. Шофьорът отказва да отвори вратите след, което мъжът започва да нанася щети на превозното средство.

“Реши да почне да чупи прозорците и вратите на автобуса. Счупи средната, след това предната, накрая всички хора бяха… Страх имаше в автобуса. Накрая шофьорът реши да отвори вратата, така че да слезе човекът. Той излезе и тръгна да бяха”, разказва още очевидецът.

При инцидента няма пострадали. Нападателят е избягал. На място бе извършен и полицейски оглед.

 

Стопкадър: bTV

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар