Пясъчна изработка на Елизабет Втора нажежи нета – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Откачихте с тая кралица. Новини, навсякъде все за нея се говори, все едно при нас има толкова малко за говорене, че все за това да слушаме и четем“

„Авторите не са българи. Успокойте се, патриоти и беж в Каравелово! Хем ще има полза от Вас, хем е близо до родното място на Дякона“.„Пак се увлякохте по чуждопоклонство, да не вземете да й сложите лика и на някои салфетки, ей така от натегачество. Светла й памет на кралицата, мисля най-дълго управлявалия монах в историята“.


„Пълен резил, ние сме в България“

„Много излишен негативизъм. Това е просто пясък, хора, успокойте се, не са издигнали стоманен монумент, а авторите са си англичани, изваяли различни пясъчни фигури, като например портрет на Баба Ванга, Пижо и Пенда, образите на Левски, Кирил и Методий и други. За какво чуждопоклонничество иде реч, хайде малко по-ведро и с усмивка. Хубав ден!“.

Това са само една много малка част от коментарите в социалната мрежа Фейсбук под публикация, озаглавена „Пясъчна фигура с лика на кралица Елизабет II, намиращ се на Бургаския плаж. Дело на Пол и Реми Хогард“. Автор на снимката е фотографът Дани Димов.

Англичанинът Пол и съпругата му Реми Хогарт, която е от Нидерландия, са свободни артисти, които се влюбиха в Бургас и от няколко години ваят на неговия плаж скулптури от пясък за радост на малки и големи. 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар