Радев: Ако дойдат мигранти, на границата ще се СТРЕЛЯ! Никой няма да пристъпи Българската земя!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не премиерът решава въпросите на отбраната при нахлуване.

Това коментира току що президентът Румен Радев, след като Бойко Борисов обяви, че ако дойдат хиляди бежанци, няма да нареди да се стреля, оградата ще падне, и те ще нахлуят.

“Въпросите на защитата на националните граници при нахлуване са в правомощията на Главнокомандващия, това е Президентът. Аз издавам заповедите за стрелба.

И ви уверявам, че като генерал, окото ми няма да мигне. Никой не може да нахлува в Българската земя” – бяха думите на Президента. По-рано, Ердоган заплаши ЕС, че ще го залее с 3 милиона бежанци, ако го критикуват за войната в Сирия. Бойко по същество ги покани, като каза, че няма ни ограда, ни куршуми. Но Президентът сега овладява положението и спасява страната…

4udoslav

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Радев: Ако дойдат мигранти, на границата ще се СТРЕЛЯ! Никой няма да пристъпи Българската земя!

  • Не съм безразлична, но не споделям фантазии. Защото това трябва да са фактите -Президента има право да въведе извънредно положение според Конституцията . Да , трябва да е подкрепен от Парламента , но ако Парламента е продажен – се обявява извънредно положение , а всичките 240 продажника се вкарват в затвора или разстрал. Президента ще действа ли според Конституцията ? Или след като Нинова подкрепи безумствата на Монов баща сега търсят дивиденти за изборите ?

Вашият коментар