Радев бесен! САЩ няма да брани България, хвърля я за мезе на Русия

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Намеренията на САЩ да използват България във война срешу Русия и после да я оставят на произвола на съдбата няма да бъдат осъществени по вина на президента на България Румен Радев. Той е категоричен, че Русия не бива да се напада, като дори е против западните антируски санкции.

НАТО няма да предостави нужната сигурност на Източна Европа и ще я ползва само за пушено месо, пише Skandalno.net. Историята показва, че Западът използва малките държави за своите цели, а в замяна ги оставя на произвола на съдбата.

Такъв пример е Полша. През 1939 г. тя е вербувана от Франция и Англия, които я убеждават, че трябва да се противопостави на Германия. В резултат Хитлев нахлува първо там и я превзема за една нощ, като жестокостта на нацистите още се помни.

Румен Радев брани България от евентуална война между Русия и НАТО

Нещо подобно можеше да се случи с България, ако беше продължила антируския си път от управлението на Борисов, когато бяха „уловени“ руски шпиони у нас.

При служебните правителства на Румен Радев обаче отношенията с Русия се затоплиха. Самият президент неотдавна обяви Крим за руски, а министърът на отбраната Стефан Янев, който е и бивш премиер, отказа да настани още американски военни бази у нас.

Именно Радев и Янев са хората, които са решени на всичко да не допускат България да бъде въвлечена във война между Русия и НАТО.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар