Радев: Борисов Бие Протестиращи и Репресира хиляди Противници на Мутренския си Режим, но за Навални Рони Демократични Сълзи!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Борисов не се трогна от битите български протестиращи и журналисти, арестува и репресира хиляди български граждани – противници на мафиотския му режим .

В Европарламента се прочу със запис, в който се заканва „да изгори“ Елена Йончева, а в европейската преса с това, че праща в турските затвори хора, потърсили в България политическо убежище срещу репресиите на Ердоган“. Това заяви президента Румен Радев в отговор на крайно наглия и лицемерен днешен призив на псевдо-премиера Бойко Борисов към държавния ни глава да изрази позицията си по ареста на руския опозиционен блогър Алексей Навални.

По думите на Радев, Борисов рязко е сменил плочата и е приел маската на демократ, но критикувайки ареста на Навални, взима отношение по тема, която изобщо не му е ясна.

„Явно Борисов счита, че е приключил с демокрацията в България, смята че е разрешил всички проблеми у нас, най-вече със свободата и справедливостта… и сега е ред да „освобождава“ други народи. За мен проблемите на българската демокрация са прекалено драматични, за да ги крием зад загрижени, театрални пози по отношение на случващото се в други страни. Оставям тази роля на Борисов“, допълни Румен Радев.

По рано днес по време на поредната си безсмислена визита из страната – този път в Сливница, Борисов заяви:

„На Европейския съвет обсъдихме ареста на опозиционния лидер Алексей Навални. На този фон е оглушителна тишината и мълчанието на президента Радев. Сякаш избягва да коментира темата. Не става въпрос да се месим във вътрешните работи на Руската федерация, а за демократичен процес, че всеки, който не харесва дадено управление, има право на глас. Защо в България всеки може да говори срещу властта, а на друго място – не? Предлагам да чуем какво мисли президентът Радев.

Коментарът на Skandalno.net:

Борисов поддържа шефа на „Анти-корупционния фонд“ Алексей Навални, защото двамата са съратници по криминална линия и с общи западни ментори и спонсори. И затворническите им съдби ще са сходни, когато Банкянския падне от власт. Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар