Радев в Харманли: През тези години ни беше много трудно, но идва промяната

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова посетиха фабрика за дамска мода, чиято продукция е предназначена за износ.

Служители на фирмата зададоха въпроси, свързани с доходите, икономиката и поскъпването на цените на тока.

“През тези години ни беше много трудно, но идва промяната. Тя вече започна”, коментира Румен Радев.

“Цените на тока навсякъде са такива. При нас поне токът е постоянен. Другите плащат на цени, които играят всеки ден на борсата”, каза още Радев. Той подчерта, че с мерките за компенсации, взети от правителството, веднага ще се отрази и ще успокои цените на основни стоки.

Хората попитаха и къде отиват милионите от магистралите, като непрекъснато се строи, а качеството е много ниско. “В няколко човека, но ще се разбере. Нямат проект, разрешителни, а са раздали милиони на няколко фирми. Това е грабеж. После се чудим защо няма пари за хляб, олио, пенсии. Парите трябва да отиват при хората”, категоричен е президентът.

“60 милиона, откраднати в чували. Дори не мога да си представя как изглежда тази сума – тя е колкото бюджета на община Хасково! Липсата на контрол и схемите съсредоточиха парите на цялата държава в 10 души”, заяви Илияна Йотова и изрази надежда вътрешният министър Бойко Рашков да разплете тази мрежа докрай.

“Опитват се да всеят страх от машините, от манипулации на вота. Не се поддавайте, гласувайте”, призова Йотова.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар