Радев „го сложи“ на НАТО: Не ме интересуват никакви договори, България няма да ви плати нито лев!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът на Република България за пореден път показа, че за него националният интерес стои над всичко. Румен Радев винаги е твърдял, че България е свързана с НАТО, но не бива да потъпква достойнството си заради това.

Оказва се, че правителството на Борисов е сключило доста неизгодна сделка, според която България се задължава да плаща за наличието на военно-въздушни сили на НАТО в своето небе. Според ген. Радев този договор е недопустимо национално предателство.

„Въпреки договора, който е сключен не от мен, като главнокомандващ на българските военни сили заявявам, че Бългрия няма да плати нито лев за наличието на чужди военно-въздушни сили над своята територия“, заяви категорично ген. Радев.

Румен Радев няма да плаща на НАТО за самолетите над България

Самолетите на НАТО летят предимно над българското Черноморие. Президентът е категоричен, че Черно море не бива да става фронтова зона между САЩ и Русия, тъй като там са забелязани вече и доста американски кораби. Това той го заяви ясно по време на дебата с проф. Анастас Герджиков по БНТ.

Въпреки разпространяващото се от някои мнение, че Румен Радев е натовски генерал, до момента той не е позволил на американските военни сили да се доближат максимално до Русия чрез България.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар