Радев да разпуска парламента, защото Корнела нагло може да си удължи мандата и до края на войната в Украйна! Тая с накриво сложения ботокс е брутално нахална!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Корнела с накриво сложения ботокс, който е вдигнал веждите и до скалпа, и с демоде сложения филър в устните, като на кифла, крайно нагло и брутално нахално сама си постави датата кога щяла да върне мандата – 15 август.

Как не каза, че ще го върне когато свърши войната в Украйна, щото оръжието и особено важно, чак се почудихме. Имало празнина в Конституцията, вика тая от Крушовица и се държи така, като че от нея зависи кога ще върне мандата на президента Радев с обявен министър председател и правителство. Такова безумно и арогантно поведение на фона на тоталното и насиране – да управлява с простодиоти и измамници, очевадно го може само Корнела.

Радев да разпуска парламента и да изпълни всичките си функции в понеделник, когато изтича срока на Корнелата да се вихри като „капо ди тути капи“, защото не се трае това селяндурско алчно представление на „лидерката“ на отеклата се в канала, благодарение на нея, БСП.

Ако остане на Корнела от Крушовица тя може да си удължава мандата, докато с Калоян продадат всичките оръжия по света и у нас, и докато може непрекъснато да я дават по телевизията като „чорбаджийката“ на съставяне на правителство.  Гази закони, гази конституция и сама си определя дата докога трябва да я гледаме непрекъснато по телевизията с демоде надутите устни, като кифла.

Апропо, Корнело, „модата“ в слагането на ботокс и филъри е – колкото се може по-естествено да стоят на лицето.

Де ги намираш тия селяшки пластични доктори, а?!

Afera.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар