Радев: Който затвори държавата заради COVID, ще го държа лично отговорен!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

През септември се задава поредната Ковид вълна и бизнесът по цял свят трепери, защото се очаква отново на много места да има затваряния на заведения и съкращения на персонал в много сектори. В България обаче този път това може да не се случи, и то благодарение на Румен Радев.

Българският президент е категоричен, че трябва да се противодейства на пандемията без традиционните затваряния, които ще сринат отново икономиката на страната. Държавният глава смята, че трябва да се търсят други начини за борба с коронавируса, пише Novi168.zbox7.eu.

„Трябват сериозно отношение и мерки срещу вируса, но целта не е да се затвори държавата. Трябва да се реагира така, че да не пострада икономиката.“ – каза ген. Радев.

Тъй като през септември има голяма вероятност да управлява все още служебното правителство, което е спуснато директно от Румен Радев, тежката дума за коронакризата този път ще падне върху президента. Той е категоричен, че не трябва да се затваряме и този, който опита подобно нещо, ще бъде отговорен лично пред държавния глава.

Радев постоянно говори за повишаване на доходите, а това изглежда невъзможно във време на криза. Ето защо той смята, че не бива да има затваряне на бизнеса и държавата трябва да продължи да функционира нормално.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар