Радев: Корупцията не е фалшива новина, всички я виждат!

Президент, Румен Радев
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Корупцията не е фалшива новина, всички я виждат” – това написа преди минути в профила си президентът Румен Радев.
Коментарът е в отговор на няколко дневна кампания на ГЕРБ, които се опитват да обявят всяка критика срещу тях за “фалшива новина” и с това да се измъкнат от отговор.

Видният депутат Тома Биков дори обеща да създаде регистър на фалшивите новини и там да громи всяка негативна публикация за властта.

Поведението на управляващите предизвика буря от недоволство в социалните мрежи, защото на всички им стана ясно, че се опитват да замажат огромната воня, която се носи от тях.

Но днес президентът с тази кратка реплика просто сложи точка на всичко.
Очевидно е, че корупцията е чудовищна и е минала всякакви граници на търпимост. Очевидна е и самозабравата на управниците, които след толкова скандали за връзкарство и шуро-баджанащина, все още нямат нито една подадена оставка. А символът на резила – Делян Добрев, бе публично и безпардонно спасен да остане в парламента и да има имунитет.

Е, това наистина е толкова ясно видимо, че не може да мине за “фейк”…
А народът иска мерки срещу подобни гадости, които очевидно авторите на гадостите не могат да му дадат. Те могат само да обявяват всичко за “фалшиво”. И така, докато народът не изгони тях самите – като основни фалшификатори, на бунището на историята.
Надеждите, че това ще стане чрез намеса на президентската институция, нарастват с всеки изминал ден…

Източник: gudelnews

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Радев: Корупцията не е фалшива новина, всички я виждат!

 • Уважаеми господин Президент,
  Бих желал да Ви информирам, като ползвам услугите на закона,че на 28.10.2017г. в залата на община Ген.Тошево се състоя събитие: Обществено обсъждане на Доклада по ОВОС, който предстои да бъде одобрен от РИОСВ Варна.
  Институции се употребяват и се използва инструментариума им за да се постави под угроза природата, здравето живота на добружанци, което само по себе си представлява сериозна заплаха за националната ни сигурност.
  Умишлено се създаде информационно затъмнение, предвид крупните финансови интереси и влиянието им в медийната среда, което ме накара да отправя този призив към Вас. Призовавам Ви, да свикате незабавно КСНС, поради факта, че е налице несамосезиране на органите на централната власт, прокуратура и изпълнителна власт. Единствено местната власт обеща провеждането на Референдум по темата за пълна забрана за добив на газ (но това може да се случи едва след разрешението на оценката по Доклада на Русгеоком). Заложено е здравето на хората и поминъкът на местното население в регион Добруджа. Очаква се необратимо замърсяване на околната среда и всичко това за сметка на едно търговско откритие, за което както се разбра, разходите му ще бъдат покрити от бюджета. Нека този сигнал е и като такъв за наличие на някаква трайна корупционна практика по този дългогодишен спор и процес на опит за добив на всякакъв вид газ. От срещата на КСНС може да излезете със становище и изпратите в законовият срок до РИСВ Варна .(на 3.11.2017 г.се взема така важното за нас Решение )
  Уважаеми господин Президент, МОЛЯ,
  Спасете Добруджа!
  30.10.17г. В.Влаев

Вашият коментар