Радев оглавява БСП! Президентът изхвърли като куче Корнелия Нинова

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Най-унизителните резултати на избори в цялата история на БСП костваха мястото на нейния председател Корнелия Нинова. Преди минути тя подаде оставка като председател на партията, все още не е ясно дали ще остане неин член.

На извънредно вътрешно заседание на партията Нинова подаде своята оставка и пое цялата отговорност за унизителната загуба от 14 ноември. На сбогуване обаче тя узяви президента Румен Радев, като разкри публично, че той също й е поискал оставката, писа Glasove.com. По този начин тя рискува неговия електорат от БСП за балотажа в неделя.

Корнелия Нинова уязви и служебния кабинет, като разкри, че е била изненадана от факта, че говорителят му Антон Кутев й е поискал оставката.

Както е добре известно, Корнелия Нинова и Румен Радев отдавна имаха търкания. Стигна се дотам, че БСП без малко да не подкрепи президента за втори мандат, но все пак го стори.

Очевидно обаче различията между двамата са непреодолими. Според доста информации с напускането на Нинова Радев ще овладее БСП и дори ще превърне левицата в своя неофициална партия. Така той ще има налице две партии в парламента – БСП и „Продължаваме промяната“. Това ще бъде още една голяма стъпка към завладяването на цялата власт от страна на ген. Радев.

В момента „Българска социалистическа партия“ се намира в нокдаун. На последните парламентарни избори тя зае унизително ниското четвърто място с едва десетина процента вот.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар