Радев пак ги попиля: Скалъпения от ГЕРБ “скандал

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът обвини задочно премиера, че разиграва театър за наивници. “Аз мисля, че това е театър за наивници.

Знам много добре откъде идват атаките към мен и към моето семейство.

Но да, категорично не приемам да се намесват семействата и да бъдат преследвани в тази битка, която се води. Но знаете, че протестите на българите са закономерен резултат от политиката и действията на министър-председателя. Българите от месеци протестират под прозорците на Министерския съвет, но там няма никого”, коментира  държавният глава призивите на Бойко Борисов да не се замесват семействата в предизборната борба.

Умно да зарежем българското лозе, за да може от коалициите, които сега текат да се получи най-добрия купаж, обяви още държавният глава, който заряза лозята край Плевен. Румен Радев заяви, че следи ситуацията в страната и предрече коалиционно управление след изборите при фрагментарен парламент.Тепърва щяло да се види дали това ще е добре или не.

„Лозето не ще молитва, иска мотика. Така и с българската политика. Трябва умно за зарежем „българското лозе”, така че да дадем шанс на най-добрите филизи, а да изрежем излишните, ако искаме да има плод. По отношение на всички тези коалиции, които текат в момента – трябва да мислим кой ще бъде най-добрият купаж, за да даде добър резултат”, заяви Радев, цитиран от Нова тв.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар