Радев: Петков осигури на украинците по-добър живот, отколкото на българския народ, срамота!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Украинците си тръгват недоволни

Президентът Румен Радев не подкрепя поведението на бежанците, идващи от Украйна, въпреки че се застъпи за тях в началото на войната. Държавният глава също не е доволен от това, което те направиха и правят по нашите земи.

„Не може да идваш в страна, чиято средна пенсия е 200 евро, да живееш безплатно 3 месеца, а после да си недоволен. България осигури достатъчно на бежанците, но това са ни възможностите, повече не можем“, счита президентът.

Той смята за изключително срамна политиката на Кирил Петков по отношение на украинците у нас не за друго, а защото се постара да живеят максимално добре тук, докато народът ни мизерства.

„Много от българите живяха през последните 3 месеца по-зле от украинските бежанци, това не е нормално и е изключително срамно за правителството ни. Много български граждани не могат да си позволят хотел на морето и за една седмица, а правителството осигури безплатни хотели за бежанците за 3 месеца, при това с парите от държавния бюджет. Това е срамно действие“, смята ген. Радев.

Наскоро стана ясно, че парите за украинците са взети от предвидените за пострадалите от домашно насилие българи. Това разкри журнаслистката от БСП Юлия Ал-Хаким, писа Topnovini.eu.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар