Радев, Подписвай смело указ за освобождаване на главния секретар на МВР и му хвърляй главата на площад „Независимост“

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Георги Дренчев:

Комисарят по човешки права – България трябва да разследва множеството ДОКУМЕНТИРАНИ случаи на насилие над протестиращи и ЖУРНАЛИСТИ, които бяха бити, обгазявани и държани безпричинно с белезници.

Толкова за оня милиционерски ретард при Радев, който ни обясни, че подли протестиращи влизали под щитовете и дърпали полицаите за пишките, а журналистите ги нападали /дай, видео бе/

Стандартът на Борисов е един, лъжа и после 100 повторения, като в оня учебник, дето го е чувал от батковците в СИК, че ги пише там тия работи.

#ОСТАВКА бе #СРАМ

Накрая, повечето протестиращи от два месеца хора, действително ще побеснеят и десетината ултраси с бомбичките, ще им се видят като заиграли се в пясъчник, деца.

Николай Марков:

Радев,

предлагам да намалим институционалните алабализми и да действаме мъжки и по същество. Всичко е пределно ясно. Назначаването на Главен секретар на МВР става с указ на президента т.е. с твоя подпис!

Няма какво да ги изслушваш тези сикаджийски оръфляци и да газят с мръсните си крака и ръце по килимите в президентството. Както и да продължават да се гаврят с нас. Подписвай смело указ за освобождаване на главния секретар на МВР и му хвърляй главата на площад „Независимост“.

Демокрацията се защитава с твърда ръка, не с празни думи. Режи смело и хвърляй! Който трябва отвън, ще разбере знаците. Твоята глава няма да бъде пощадена.

Запомни ми думата.

Afera.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Радев, Подписвай смело указ за освобождаване на главния секретар на МВР и му хвърляй главата на площад „Независимост“

  • За съжаление ,Радев е твърде колеблив и словоблуден.Наистина е Мунчо….Жените му ,бягат.Защо ?Никоя жена не иска да бъде до мъж,който се ослушва ,като прасе в мамули!Един Президент трябва да е ЯСЕН и КАТЕГОРИЧЕН !И да излезе пред амбразурата,а не пред микрофончето !!!!!!

Вашият коментар