Радев: Политиката на “Булгаргаз” е извън икономическата и управленската логика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Радев: Политиката на “Булгаргаз” е извън икономическата и управленската логика

стоп кадър НОВА

„Многократно заявих, че са важни устойчивите решения. Важно е да има предвидимост в тази политика. За мен политиката, която води „Булгаргаз”, е извън икономическата и управленската логика”. Това каза президентът Румен Радев след състезанието по лека атлетика за деца и младежи в рамките на инициативата „Спортувай с президента“. 



„Кризите, в които се намираме са тежки. Но най-важното е да не се допуска криза на доверие. Никое правителство не може да води страната в тежки кризи при дефицит на доверие”, заяви още държавният глава и посочи решение – „открит и конструктивен диалог, в който да се уважават всички страни”. 






 

 

„Най-важно е правителството да уведомява българските граждани”, така коментира Румен Радев дали премиерът Кирил Петков го е уведомил за договорената доставка на втечнен газ от Америка, след визитата си в САЩ.

Президентът не даде конкретен отговор дали според него предстоят предсрочни избори. Той каза, че „единствено от политиката на правителството зависи тежките икономическа и социална кризи да не ескалират в политическа криза”.

Източник: inews.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...







There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар