Радев посече проститекировци за изгонените руски дипломати, за купуването на депутати в парламента и за купените политици и анализатори от американците

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Румен Радев:

Изгонването наведнъж на 70 руски дипломатически служители от руското посолство е безпрецедентен акт и отговорност за него носят правителството и лидерите в коалицията. Това решение увеличава риска за България най-вече за енергетиката, икономиката и гражданите.

Всеки, който работи срещу интересите на България, трябва да носи своите последствия, но това трябва да става в съответствие с установените процедури и при наличие на доказателства.

Връщането на доверието в политическата класа изисква да има прозрачност по отношение на финансирането на български политици отвън, но не по-малко важно е анализатори и публични говорители, които формират общественото мнение да обявяват дали и те не получават финансиране отвън.

Всеки, който работи за парламентарно мнозинство, трябва да се стреми да го формира по такъв начин, че да не нарушава установени парламентарните традиции и норми“

В прав текст, всъщност, Румен Радев атакува остро – първо, изгонването на руските дипломати и то, че е е направено незаконно, второ – купуването на депутати в парламента от ПП за мнозинство и трето – купуването на „формиращите обществено мнение“ от Фондация „Америка и България“ и подобни американски капии.

Afera.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар