Радев: Правителствата на Борисов са дали с обществени поръчки над 100 милиона

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът Румен Радев коментира актуалните политически теми, сред които машините на „Сиела“ и атаките на експремиера Борисов по скандала.

„Честността на вота е гарантирана. Направете си проучване, но ще видите, че правителствата на Бойко Борисов са дали под различна форма с обществени поръчки над 100 млн. лева във фирма „Сиела“. Нищо не казвам, но ако има някакви зависимости, те трябва категорично да се проверят“, коментира в Русе президентът Румен Радев, който е и кандидат за втори мандат.

По думите му българските граждани трябва да са спокойни, съобщи БТА.

„Вие чухте какво казаха представителите на ЦИК и ръководството на МВР – че машини, които не са регистрирани в ЦИК, няма да бъдат допускани в изборите под никаква форма – било като резерв, или като източник на резервни части. Нека не се поддаваме на манипулации, а всички масово да гласуват“, заяви Радева.

Според него с тези скандали и инсинуации се цели да се дискредитират изборите, „защото виждат, че губят“.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна. Политика за поверителност