радев

Радев: Предстои избор не само за парламент и президент, а ценностен избор за нашето бъдеще

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Срещата със софиянци на Румен Радев и Илияна Йотова започна с безсмъртната „Моя страна“ на Емил Димитров. Тя бе и с кандидат-депутатите на БСП от трите софийски листи. Събитието бе до музея „Земята и хората“.

Важно е да чуем гласа на почтените, на лявомислещите хора в България, заяви в речта си президентът Румен Радев. Той благодари за подкрепата на членовете и симпатизантите на БСП. И подчерта, че пет години е заедно със силен и стойностен човек – г-жа Йотова, член на БСП.

Време е за борба. Имаме само един път пред нас – победа!, заяви още Румен Радев.

Предстои ни избор не само за парламент и президент, а ценностен избор за нашето бъдеще. Непоколебимо следваме националната цел за укрепване на държавността. Без да създадем този устойчив фундамент, никое следващо управление и никоя политика не могат да успеят и отново ще попаднат във финансовия плен на олигархията. Борим се за управление – синтез на почтеност и компетентност“, заяви президентът Радев пред събралото се множество от хора.

Той изтъкна, че пътят няма да е лесен след дългите години на срастване на партия с държава, на пълно проникване на олигархията във всички институции, на развихрила се корупция, на упражняване на власт с лъжи и натиск, на превзети медии.

„С г-жа Йотова бяхме заедно с вас през тези пет години. Дори когато ни беше най-трудно, президентската институция остана единствената непревзета институция в държавата. Дори под най-силните атаки останахме твърди и непоколебими, защото ни водеше дългът към вас“, подчерта Румен Радев.

Неплатена форма

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар