Радев смаза ГЕРБ: Тези, които изпразваха чекмеджетата на българите, за да пълнят своите, сега претендират да обединяват народа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тези, които изпразваха чекмеджетата на българите, за да пълнят своите, сега претендират да обединяват народа.

Заедно, обединени не около чекмеджета, а около ценности като свобода, справедливост и солидарност, успяхме да проправим път към една нова България. Тези ценности ни събраха и днес на площадите в Ямбол и Сливен.

Успяхме да започнем промяната и България се променя. Тази промяна няма да бъде лесна и бърза, защото статуквото е още силно, а олигархията, овладяла различни нива на държавата, продължава да задушава обществото ни.

Опитват се да го задушат и манипулациите на бившия министър-председател, до когото се срамува да застане дори и кандидатът му за президент, за да сподели отговорността за изречените лъжи. В условия на тежки изпитания такова свенливо поведение не е достатъчно, a е редно да се разграничи ясно от тях.

Кражбите, чрез които олигархията натрупа огромни средства, продължават да се разкриват и днес. Огромни, нагли, арогантни кражби от джоба на всеки един от нас. Вярвам, че заедно ще продължим да настояваме за справедливост и възмездие. Заедно, с Вашата подкрепа.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар