Радостна новина! Платената труженичка на ГЕРБ Калина Паскалева напуска България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Плачете мъже и дилъри на вещества боклуци – авторката на автобиографичната книга „Дневниците на една курва“ и платена свиркаджийка на ГЕРБ, се закани да напусне България предава pik.bg

Изключително странната „журналистка” и “писателка“, отново реши да се направи на интересна и заяви поредната си платена позиция. В пост във Фейсбук Калина роптае срещу новата партия на Слави „Има такъв народ“, изказа се срещу президента Радев.“

И ако все още вярвате, че миналото лято протестите не са били спонсорирани от олигархията, сте много заблудени. С най-голямо удоволствие при първа възможност ще се махна от Новата България!”, плаши врабците Калинчето.

Вероятно само, има няма, 100-200-300 мъже у нас ще са тъжни, че ще загубят лесно достъпната й компания.

Иначе заминаването на „журналистката“ в чужбина може да се осъществи, ако зад „проекта“ стои някой заблуден чичко-паричко, който да инвестира в нея. Но изниква въпросът защо да го прави?

Калина Паскалева трудно ще се превърне в емигрант, а причините са ето тези:

Калинчето може да прави почти перфектно само едно нещо – интриги. В чужбина няма как обаче да й се получи. Там, за да си някой, трябва да имаш качества. Качества различни от това да приемаш поръчки от богати мъже, качества различни от това да поръчваш журналисти на други журналисти от столични вестници, качества различни от това да си измисляш брутално и да си създаваш фалшив имидж.

Качества различни от това, да си била дундуркана от различни хора и след това да плюеш по тях. Качества различни от това да се показваш пред всички чрез постове във Фейсбук, колко ти хлопа дъската и колко деградирала ти е ценностната система. На елементарно морално ниво.

Качества различни от това да лъжеш. И най вече да лъжеш себе си, че си „разследващ журналист“, а си просто едно озлобено момиче за поръчки. Влажни поръчки, чак слузести, за свирки. В което няма нищо лошо. Лоша и пагубна е илюзията, че си нещо друго.

В светските среди обаче се коментира, че всъщност има основателна причина Калина Паскалева наистина да емигрира от България. Срещу нея са заведени десетки дела от хора, които са били наклеветени. Финансовите искове срещу Паскалева са за сериозни суми. И както се стигне до момента да плаща за вече официално доказаните й клевети, тя просто може да е неоткриваема.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар