Радост Драганова и дъщеря й се озоваха в COVID отделение в Камбоджа

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Без установена коронавирусна инфекция, но настанени в COVID отделение в Камбоджа се оказаха водещата на предаването „Мармалад“ по bTV Радост Драганова и нейната дъщеря, съобщиха от медията.

По случая работи вече и външното ни министерство.

Радост пристига в Камбоджа на 28 декември. В държавата се влиза след ваксинация и PCR, направен в последните 72 часа. На всички пътници се прави бърз тест, а при положителен резултат се изчаква на място за резултат от PCR. Дъщерята на телевизионната водеща се оказва с положителен резултат.

„Дойдоха полицаи с оръжие и изнесоха дъщеря ми в една отделна зона. Поисках да видя резултата от нейния тест, но това не се случи“, разказва Радост Драганова.

Отведени са в COVID отделение в столицата Пном Пен.

„Моите резултати са отрицателни. На детето първият бърз тест е положителен, когато дойдохме тук, направихме втори бърз тест, който е отрицателен“, уточнява Радост Драганова.

Вече трети ден чакат да излезе PCR резултат. Радост и дъщеря й не успяват да получат никаква информация, защото никой от отделението не говори английски език. Близките й в България правят многократни опити да се свържат с външното ни министерство, но без успех.

Водещата и дъщеря й се надяват да не посрещнат новата година в Covid отделението в Камбоджа.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар