Развръзката до дни: Пеевски опуква Боко, сменя Гешев с Бойко Найденов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

И тримата шофьори от НСО на премиера Бойко Борисов, са подали молби за напускане. Това довериха наши източници в службата. Причина са разнасящите се из техните среди слухове, че Делян Пеевски е решил да реши проблема с протестите и Бойко, като ликвидира премиера.

 

Това е идеалното решение – едновременно мразеният управник пада, но и се създава възможност за избор на ново правителство, в рамките на този парламент. Мъртъв, Бойко е най-полезен на КОЙ. Веднага след убийството, ще започне кампания срещу насилието и ще се обяви “посегателство над държавността”.

Президентът Радев ще бъде разследван като поръчител, а за тежки престъпления, имунитетът му не важи.

Така ще стане неудачно да му се дава да прави служебно правителство, когато е заподозрян в убийство. Веднага след като реши проблема с новия кабинет, Пеевски е подготвил смяна и на Гешев. На неговото място ще дойде Бойко Найденов, който ще бъде изстрелян преди това като главен разследващ президента и убийството. Премиерът е известен с това, че сам кара джипа си, но това е само като има камери наоколо.

Иначе повечето време го прави шофьор от НСО, който реално е единственият друг човек в колата. От седмица, агенти на НСО не влизат в джипа, което е косвен показател, че очакват покушение. Те ескортират премиера от собствените си коли. Шофьорът обаче трябва да е там и при атака, може да пострада. Това е вероятната причина за напускането.

източник: 4udoslav

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар