Разказ на сина на известен наш музикант за страничните ефекти след Астра Зенека – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Синът на известния музикант Симеон Стайков – Николай, разказа, че е преживял много тежки часове след имунизация с Астра Зенека. Същата ваксина, която има съмнения, че е довела до фаталния край на 57-годишната Румяна Пенкина от Йоаким Груево. 

Николай Стайков е поредният у нас, който е със сериозни оплаквания оплащвания след поставяне на АстраЗенека. Преди 3 седмици такива имаше и журналистът от нашата медия Стефан Марков – ЧЕТЕТЕ ТУК РАЗКАЗ ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ

ЕТО КАКВО НАПИСА ВЪВ ФЕЙСНУК НИКОЛАЙ СТАЙКОВ:

“Ако някой вчера ми беше казал, какво ме чака след ваксинация с АстраЗенека щях да я отложа  и да чакам Пфайзер-а.

Първо да кажа, че вместо бърза ваксинация в точен записан час, трябваше да чакаме близо 50 мин в малък, непроветряем коридор 8 души, докато се съберем 10 души за да отворят ваксина.

Откакто е почнала пандемията не съм престоявал на закрито с толкова непознати. Това е безумна практика. Защо са тези часове тогава?! Имаше хора които чакаха от 8:30, тоест над два часа.

12 часа след поставяне на ваксината, към 0:30 през нощта, в рамките на 2-3 минути почна да ме тресе неконтролируемо с мощни импулси при които болката бе сравнима с удар от ток (удрял ме е).

Успях да овладея треперенето и си легнах, оставих тялото да се пребори с температурата в началото. 3.5 часа по късно имах още температура, силно главоболие и силни мускулни болки и болки в кръста.

Станах и си премерих температурата, беше 39 градуса, тоест в началото, когато ми беше още по- лошо, е била по-висока.

Взех лекарство и се закрепих горе- долу. Сутринта бях пълен парцал, болките си ги имаше. Седнах на масата и малко след това колабирах, добре че не бях прав, че щях да си разбия главата.

След 10 мин се посъвзех, но пак почнах да изтръпвам и отидох в леглото. Нещата са далеч от приключване. Помислете добре, дали искате да се ваксинирате със Зенека.”

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар