Разказ от първо лице: Отклоняваха колите за Велинград заради посещението на Борисов и лъжеха, че има катастрофа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Възмутен гражданин публикува остър пост в страницата си във Фейсбук. По думите на Вихрен Матев, пътувайки вчера към Велинград, е бил отклонен от полицейска кола още при Септември. На него и на стотици други по маршрута е казано да минат през Белмекен и Юндола заради катастрофа. По -късно става ясно, че “катастрофата” е премиерът Борисов, който вчера беше на посещение във Велинград.

Публикуваме, без редакторска намеса, целият текст:

Тръгвам днес за Велинград. Още на Септември полицейска кола ме отбива от пътя: „Ако пътувате за Велинград – трябва да заобиколите през Белмекен и Юндола, защото има катастрофа“. Едва вечерта научавам, че въпросната „катастрофа“ се нарича Бойко Борисов, който бил на посещение във Велинград с джипката си и за да не му се мотае някакво си простолюдие пред колата – дал указание да отбиват целия трафик през Юндола и Белмекен.

Даже не съм възмутен. Потресен съм! Този човек наистина е катастрофа за България! И жалките остатъци от тази катастрофа трябва да бъдат разчистени из корен след месец, по време на парламентарните избори!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар