Разкрита е голяма наркооранжерия за отглеждане на канабис в Троян – Региони – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Голяма наркооранжерия за отглеждане на канабис беше разкрита в Троян, в стопански помещения на бивш завод. Задържани са и трима души с обвинения за производство с цел разпространение на наркотични вещества, предаде БНР.

Това е осмата разкрита наркооранжерия за отглеждане и производство на канабис за последната година, на територията на област Ловеч, поясни окръжният прокурор Валентин Вълков.

“Отново високотехнологични съоръжения за производство на марихуана, в доста голямо количество, над две хиляди бройки, две помещения, в които  се произвежда марихуаната и трето, където се суши продукцията, съответно подготвя се за експедиция и реализация на пазара”, посочи Вълков.

На място са установени и задържани трима души от Луковит и Червен бряг, които ще останат в ареста  поне за 72 ч. с обвинение за производство с цел разпространение на високо рискови наркотични вещества. 

От прокуратурата ще поискат и постоянна мярка за задържане като е възможно в хода на разследването да им бъдат повдигнати и други обвинения, допълни Вълков:

“При претърсване на домовете на тези лица са открити  около 20 хиляди лева и над 20 хиляди евро в единия дом и технически съоръжения за заглушаване на мобилни апарати”.

Установените наркотични вещества ще бъдат иззети и унищожени.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар