Разкритие! Борисов е Слуга на 3-ма Господари и Глашатай на Ердоган пред Брюксел

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
„ЕНП използва мониторинговия доклад, за да подкрепи правителството на отрочето си ГЕРБ преди изборите“.

Това заяви евродепутатът Иво Христов само ден преди излизането на поредния доклад на ЕК за напредъка на България и Румъния в областта на правосъдието и борбата с корупцията. В заключение този документ препоръчва да отпадне мониторинговият механизъм за двете държави.

Което би трябвало да значи, че България и Румъния вече са стигнали европейско ниво в правораздаването и в борбата с корупцията.

Подобни „оценки“ показват единствено, че господата в Брюксел не правят никаква връзка с реалността“, коментира още евродепутатът Иво Христов.

Според него ЕС е пропуснал историческия момент да приеме обща Конституция, поради което продължава да затъва в излишна бюрокрация и прави политика на парче, така че да угажда само на няколко държави в съюза.
„Борисов се е превърнал в глашатая на Ердоган в Европа“, продължава анализа си Христов.
Но освен да повтаря като папагал и напълно безрезултатно тезите на турския президент пред Брюксел, той друго не може да върши. Бг. премиерът няма как да се превърне в истински посредник между Анкара и Брюксел – по простата причина, че за да е такъв, той трябва да е уважаван и от двете страни.
А Борисов не е, защото слугите никой не ги зачита! За Европа Борисов е едновременно слуга на САЩ, Израел и ЕС, затова и никой там не го взима насериозно!
 Той е най- обикновен глашатай и нищо повече, категоричен е Иво Христов. Ако беше авторитет, най- вероятно заводът на „Фолксваген“ щеше да избере България, а не Турция.
Наскоро Борисов най-простосърдечно си призна, че е готов да адвокатства на Ердоган пред ЕК, защото Босфорския султан не заслужавал упреците на европейците заради нахлуването си в кюрдските райони на Сирия. Според Борисов, Ердоган заслужавал повече уважение от страна на ЕС, тъй като засега удържал мигрантския поток от окупираната територия. „Ердоган си спазва договорката с България, затова аз лично ще го защитя в Брюксел“, изцепи се Борисов преди седмица.
България допусна и много сериозна грешка по отношение на Северна Македония. Правителството на Борисов не съумя да използва отворилия ни се исторически шанс да изгладим противоречията с югозападната ни съседка. Така, както направиха гърците. Иво Христов припомни думите на френския президент Макрон, който заяви категорично, че ЕС повече няма да се разширява. Така че, едва ли на България ще й се отвори отново такава златна възможност за изчистване на спорните въпроси със Северна Македония. Вместо да притисне македонците за историята и езика и да извлече ползи за България, правителството на Борисов по стар предателски обичай, отново предпочете да раболепничи пред ЕС и САЩ и сляпо да изпълнява заръките им как да се държим с македонците, завърши Христов. Skandalno.net
Надя Колева, Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар