РАЗКРИТИЕ! ГЕРБ с план за дискредитиране на Радев – действат чрез Цветанов и службите, целта е Борисов да стане президент!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Зловещ план се готви от партия ГЕРБ за дискредитирането на президента на България Румен Радев.

С тази нелека задача се е захванал Цветан Цветанов и обкръжението му, съдейки по неговите публични изяви. Радев трябва да се дискредитира по два фланга. Единият е непрекъснатото говорене, че президента е антинатовец и проруски настроен, пише сайтът “Аларма нюз”.

Тази информация се праща непрекъснато до чуждите западни служби, говорят злите езици. Знаем, че Радев е лишен и от информация от родното разузнаване, което е на пряко подчинение на Борисов.

Тази промяна бе направена при предишен кабинет на Борисов, че разузнаването ни минава към изпълнителната власт, сиреч към Борисов.

В промените бе включено, че агентите могат да сменят самоличността си в България и в чужбина, както и че могат да създават търговски фирми. По живково време също това бе възможно от първо главно и разузнаването.

Чрез тези фирми се източиха милиардите на България по време на промените и прехода. В момента какво се случва не е ясно.

Във всеки случай президента Радев днес няма информация от службите. В същото време се донася на момента за всяка негова важна среща или разговор директно на Борисов.

ДАНС също допринася с информация към изпълнителната власт. Втората линия, с която президента ще бъде атакуван, е чрез плъзналите слухове, че прави около себе си или Деси Радева партия.

Кампанията бе подхвърлена от бившия президент Росен Плевненлиев. Войната между изпълнителната власт и президента ще се развива.

Целта е, ако може да се стигне до импийчмънт на президента Радев, като един от аргументите ще е и неговата визита в Русия през май, където е на среща с руския президент Путин. Ако успеят с импийчмънт, на мястото на Радев, ще се възкачи Борисов, като държавен глава, а дясната му ръка Цветанов, ще оглави официално партия ГЕРБ.

Планът дали ще сработи не знаем, но от медийните изяви и начина на поведение на изпълнителната власт, е видно, че е в ход.

Като пряко избран от народа с мажоритарен вот, Радев има пълното право да се обърне към народа и честно да каже какво се случва. Това ще му донесе мощна и невиждана подкрепа.

Видно е, че изпълнителната власт и Борисов по всякакъв начин държат Радев настрана от важни срещи или не искат мнението му по важни въпроси, касаещи България. Какво ще става, предстои да видим, но войната се води в реално време.

onovini

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “РАЗКРИТИЕ! ГЕРБ с план за дискредитиране на Радев – действат чрез Цветанов и службите, целта е Борисов да стане президент!

  • Глупостите се пишат за глупавите хора,или както каза преди време един професор ,за дебилите:)

Вашият коментар