РАЗКРИТИЕ! ГЕРБ 4 години е работило, за да загроби България с джендър идеологията и третия пол

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Църквата ги обяви индиректно за предатели, народът защо мълчи? !

Мислех си, че историята с педерастката идеология джендър е сегашна работа. А се оказа, че ГЕРБ от четири години прави капан как да ни вкара в тази мръсотия.

Оказа се, че вече има над десет – моля ви се! изградени фондации, които лапат пари! И си представете – само от жени! Жените ли са най- алчни за пари?

Някои от тях дори ходили на обучение в Щатите!!! Признавам – не го знаех това! Не знаех, че едни алчни българки са се продали за пари, за да убиват българското и България!

Още повече се ужасих, че герберските министерства – финансовото, правосъдното -на тази полуграмотна Цецка, на труда и заетостта / моля ви се!/ са финансирали тези антибългарски фондации!

Имаме толкова бедни, толкова липса на пари за раково болни, за деца, за старци – а тези мръсни гербери финансират антибългарски фондации! Още ли има идиоти да им вярват?

Вие, които гласувате за тях, сте съучастници в убийството на майка България!

И този изпечен предател Борисов сега газ пикае, ,че не мина на неговата, че църквата му зашлеви як шамар, че българският народ го нарита в кюшето!

Този политически мръсник отдавна е плетял капана, за да смаже българското! А неговият пъпешовиден заместник вдига лозунги: България над всичко!

По-мръсни предатели не сме имали: изкараха Русия главен враг без един аргумент! Обявиха Македония за „отделност” и признаха македонския език – защо тогава обвиняват Георги Димитров, те правят същото! Борисов лиже подметките на най-опасния враг на България – Ердоган!

Изпълнява мръсните поръчки на американското посолство за някакви си Западни Балкани, за да спре руския газов поток! По-големи национални предатели от тази герберска пасмина не съм виждал и не е имало!

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар