Разкритие: Ето кой е поръчителят на грозното убийство на Виктория Маринова!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пладнешкото убийство на русенската журналистка Виктория Маринова предизвика много въпроси в съзнанието на обикновените български граждани.

И най-важният от тях е: Не станаха ли много жестоките психопати, изнасилвачи и убийци в България?!

Например адвокат Марковски заяви неведнъж, че убийството е много жестоко, че е дело на звяр, на друсан психопат и т.н. Веднага след това, обаче, потвърди, че този звяр нямало да получи максималната присъда. Най-много да му дадели 30 години, а той след 10 години щял да излезе.

Е, как е възможно това? Какви са тези закони, които защитават жестоките убийци, а техните жертви няма кой да защити? Друсаните психопати и зверски убийци ли са по-ценни за държавата или обикновените хора, които си изкарват прехраната с честен труд?

Значи има нещо гнило в Дания. Тоест, в България. И не е трудно човек да се досети какво е то. Защото Борисов и неговата партийка ГЕРБ, на които Западът надува процентите на всички избори, за да могат някак си да останат на власт, въпреки яростната съпротива на българския народ…Та точно тази партийка и този премиер, които управляват вече почти 10 години, по заповед на своите началници от Брюксел и Вашингтон, наблъскаха българската съдебна система със закони, които не защитават почтените граждани, а престъпниците, убийците, зловещите психопати, мафиотите, крадливите политици…

В сайта Блиц, например се твърди, че Северин бил сериен изнасилвач, жесток побойник, крадец и пласьор на дрога. Въпросът е, защо след като е бил такъв, полицията не го е установила и не го е прибрала в затвора? Не е ли задължение на полицията да наблюдава престъпния контингент? Не е ли задължение на полицията да всее страх и ужас в този престъпен контингент, за да не си и помислят да вършат престъпления?

Вместо това, днес в България, полицаите се страхуват от престъпниците.

Ще ви кажем защо е така. По простата причина, че всички професионалисти бяха изгонени от полицията. Агентурният апарат на МВР бе тотално разбит и сега няма кой да наблюдава под прикритие, нито организираната престъпност, нито единичните убийци и изнасилвачи като Северин. Бе разбит Института по криминология към МВР и сега той едва живурка с допотопни апарати и току що завършили служители.

Нещо повече. Борисов и Цветанов използват МВР като собствена частна фирма. За да подслушват и отстраняват неудобните за тях политици, бизнесмени и т.н. Нека си припомним скандала с незаконното подслушване, което осъществяваше Цветан Цветанов, чрез свои верни служители. Да си припомним скандала, когато Борисов даваше нареждания по пантофи, у дома си в Банкя, не на някой друг, а на самия градски прокурор на София Кокинов. Заради което прокурорът подаде оставка, а Борисов продължи да премиерства, ни лук ял, ни лук мирисал. Ами Мишо Бирата? Ами „ало, Ваньо“? За всички тези скандали, Борисов отдавна трябваше не само да е подал оставка, но и да му се забрани да заема, каквато и да е, обществена и политическа длъжност.

Но, нищо такова не се случва. Защото живеем в държава, която се управлява от престъпен сговор между крадливи политици и още по-крадливи бизнесмени. Всъщност, кой краде повече – политиците или бизнесмените – е трудно да се установи.

Та този престъпен политико-бизнесменско-мафиотски синдикат е хванал за гушата България и изсмуква последните й сили. И този „синдикат“ получава огромна подкрепа от „чистите и честни“ политици на Брюксел и Вашингтон.

Нещо повече. Именно този престъпен синдикат е непрекият поръчител на убийствата. Не само на Виктория Маринова, но и на всички останали. Защото, създадената от него атмосфера на ужасяваща мизерия, страх и насилие в обществото, ражда чудовища като Северин и подобните на него.

Затова убийства се извършват всеки ден. Престъпниците може и да ги залавят. Или тези, които полицията набеди за престъпници. Но престъпленията и убийствата не спират. Защо? Ами защото, както каза адвокат Марковски, те не получават големи присъди и бързо излизат отново на свобода. А често дори не влизат в затвора. Защото били болни или луди.

И защото мафията, която ни управлява, няма интерес, по думите на президента Радев, да се бори нито с корупцията, нито с престъпността.

Защото престъпленията държат в страх народа.

И отклоняват вниманието му от мизерията, в която живее.

И така ще е, докато не ги изгоним. Веднъж и завинаги.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Разкритие: Ето кой е поръчителят на грозното убийство на Виктория Маринова!

  • От този материал аз не разбрах кои е поръчал убийството на ВИКТОРИЯ макар всички да сме убедени, че то е поръчково и убиеца е хванат преди да е убил, лош сценарий ,Толкова бързо полицията се справи с намирането на един циганин , които незабавно изпадна в амнезия Стрелец номер 1 в БЪЛГАРИЯ 2 крушума в тила, а не може да се справи с тълпа цигани в Гълъбово вч,

Вашият коментар