Разкритя след брутална жестокост: Ревнивец пробождал очите на приятелката си с ножица! – Региони – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Преди два дни млад мъж прободе няколко пъти с ножица по главата приятелката си, която е от Узбекистан. Случаят е от град Елена, където близо 20 години по-младият мъж нанесе нараняванията с ножица от ревност.

Жената беше неадекватна. С много рани по главата – най-вече по лицето, клепачите и ушната мида. Тъй като повечето рани бяха в областта на очите – тя беше приета в Очно отделение. Освен това имаше дълбока рана на ръката и наранявания по долните крайници, поради което беше обработена от хирург. Тя вече е по-добре. Малко е стресирана, но вече се възстановява. Комуникираме на българо-руски език, не може да говори български, но го разбира”. Това заяви в ефира на “Здравей, България” д-р Елка Миланова, началник на Очно отделение МОБАЛ “Д-р Стефан Черкезов”.

“С над 30 години стаж съм в хирургията и напоследък се наблюдава една опасна тенденция – тези случаи на домашно насилие да ескалират”, подчерта д-р Николен Стойнев, началник на Хирургичното отделение, МОБАЛ “Д-р Стефан Черкезов”. Той подчерта, че жената – освен прободните рани, е имала и много охлузвания и синини в областта на шията. 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар