Разкриха снимки и детайли за Moto Z3, Moto G6 и Moto X5

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Феновете на Motorola ще бъдат доволни да научат предварително цял куп подробности за плановете компанията за 2018 г. Сайтът droid-life.com разкри изображения и детайли за необявени устройства, сред които и Moto Z3.

Според източника Moto Z3 и Moto Z3 Play ще имат 6″ Full HD+ дисплей (18:9) със сравнително фини рамки, за който обаче не става ясно дали ще е съвместим с досегашните Moto Mods.

Moto Z3

Второто изображение разкрива и приставка с надпис 5G, която изглежда странно, но кой знае. 

Говори се и за трети модел в серията Z3, който щял да бъде показан на по-късен етал и за който се счита, че ще се базира на чипсет Snapdragon 845 и вероятно ще има екран с по-висока резолюция. 

Moto X5

Продължаваме с Moto X5, който също има тънки рамки около дисплея си, но и врязана в него част, подобна на тази при iPhone X. Говори се, че X5 има 5.9″ Full HD+ дисплей (18:9) и – очевидно – две двойни камери.

И при Moto Z3, и при Moto X5 не се вижда скенер за пръстови отпечатъци, което подсказва, че или е заменен от система за разпознаване на лица, или е вграден под екрана. 

Moto G6 Plus

Накрая идва серията Moto G6. Първата промяна при тези устройства е в дизайна, който вече е със стъклен гръб и сходен с този на Moto X4 от 2017-а. 

Освен това за G6 и G6 Play се посочва, че имат 5.7″ екрани с резолюция Full HD+ и HD съответно, а G6 Plus ще бъде оборудван с по-голям 5.93″ с Full HD+ резолюция. 

Moto G6 Play

Чипсетът е Snapdragon 450 за G6 и Snapdragon 630 за G6 Plus, а батериите са с капацитет 3000 mAh за G6, 3200 mAh за G6 Plus и цели 4000 mAh за G6 Play.

Колкото до камерите – 12 МР + 5 МР за основна и 16 МР за селфита.

Moto G6

Дали всичко това е достоверна информация все още не е ясно, но скоро ще разберем. Би трябвало на MWC 2018 в края на февруари да видим поне някои от тези анонси. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар