Кирил Петков лъжа

Разобличиха Кирил Петков в нова лъжа – вижте как признава, че “Промяната” кадрува в МВР

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Втора серия от сериала на ГЕРБ “Кирил Петков не е приятел на истината”!

В него самият Кирил Петков в прав текст всъщност потвърждава, че подобни практики в партията на “промяната” изобщо не са чужди.

“Кирил Петков не е приятел на истината! Категорично! Слушам го няколко дни как мънка, че никога не се е месил и кадрувал в МВР. И си спомних за това видео, в което лично Кирил Петков С ГОРДОСТ обяснява как депутатката на ПП Йорданка Костадинова (настоящ областен управител на Добрич) ЛИЧНО е сменила шефа на МВР – Добрич!

Ами сега? Кириле, я ни обясни как една редова депутатка от Добрич сменя шефа на полицията в Добрич и то по времето на “вездесъщия” и “принципен” #БойкоРашков?”, изригна Николов в социалната мрежа.

Само преди няколко дни личният пиар на Бойко Борисов, Севделина Арнаудова обвини Петков лъжа, като представи първа серия от сериала “Кирил Петков не е приятел на истината”.

“Кирил Петков доказва отново, че не е приятел на истината! В петък вечерта преди балотажа на изборите той ме потърси с молба Бойко Борисов “да му вдигне телефона” (както обикновено), защото през целия ден не успявал да се чуе с него.

След проведения разговор с Кирил Петков, Бойко Борисов призова симпатизантите на ГЕРБ да гласуват за кандидата на правителството на балотажа в София”, призна Арнаудова.

Това нейно разкритие бе по повод думите на Петков, че не той, а Борисов му е звънял в нощта преди местния вот.

 

 


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар