Разпадът на ценностите и семейството през последните три десетилетия е катастрофален.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Денят на християнското семейство е днес. Принципно хубав празник. Действително липсващо семейство.

Разпадът на ценностите и семейството през последните три десетилетия е катастрофален.

Всяко второ дете е извънбрачно. Разводите застигат всяко трето семейство. Родители се съдят за издръжка на децата, а побоищата и понякога убийствата в семействата нарастват. Преди два дена майка закла децата си, заради спор с мъжа си. А, честито ви еврогейско и либерастко семейство.

Все повече хора са сами, заради страха от обвързване с погрешен човек. И отричане на семейството като ценност. Все повече мъжете и жените взаимно се обвиняват в златотърсачество, безотговорност и мързел. Деца се отглеждат пред телевизора и често виждат родителите си само по скайп, докато те работят в чужбина, за да оцелеят. Но семейството не оцелява…..

И днешното скотско и унизително положение на България се дължи и на този разпад. Децата вече не намират опора в семейството си. Доколкото ги има и то български. Защото в проспериращата държава на Бойко много българи решават, че нямат нужда от деца…..защото не могат да си позволят този лукс. ВИП-овете в България са плеймейтки /тоест известни ку…и, но за благозвучност/, певачки, известни не с песни, а с леглата, през които са минали, политици, направили кариера по незнайно какъв начин. Пример за младите българки са жени, просперирали чрез пластични операции, силикон и креватни подвизи. И какво да очакваме? Да мечтаят да са лекарки, да имат семейство и деца??! Наивно……

И все пак, на тези със семействата – честит празник! Пазете се, защото семейството е най-важното нещо!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар