Разпад в ДеБъ! Цели структури плашат с напускане, искат премахване на гражданските квоти

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Жестоки скандали тресат „Демократична България“ на прага на предстоящите парламентарни избори. Оказва се, че от партията на Христо Иванов са решили да се освободят от гражданските лица в листите си и да заложат само на партийци.

На мушката са Георги Ганев, Мартин Димитров и Елисавета Белобрадова (Козилата Ерато). От ДСБ – Варна, пък са заявили, че ако Стоян Михалев пак им води листата, цялото варненско ДСБ ще я напусне и ще работи за „Продължаваме Промяната“ на Кирил Петков и Асен Василев. Според запознати всичко това било идея на Антоанета Цонева.

Както ПИК съобщи, по-рано днес Методи Лалов, който също е част от ДБ, поиска оставката на Христо Иванов, Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева. Бившият съдия беше един от най-приближените до ръководството на ДБ. По думите на общинския съветник недемократичното ръководство на партията демотивира и отблъсква все повече хора. „Неминуемо това ще има негативни последици за демократичната общност, които ще проличат още в резултатите от предстоящите избори”, обяви Лалов.

По информация на Трибюн голямата рап звезда Ицо Хазарта е проявил желание да оглави листа на ДБ в София, но неочаквано е получил отказ. Причината отново е в страхът на триумвирата Иванов-Цонева-Мирчев, че няма да влязат в парламента.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар