Разпитаха Борисов в Следствието за Мата Хари и чекмеджето

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов изненадващо беше привикан в Следствието днес. Малко преди да бъде разпитан, от сдружение „Боец“ обявиха във Фейсбук, че това се случва по техния сигнал за снимките от спалнята в Бояна.

На излизане Борисов каза, че е получил призовката по телефона и коментира с ирония темите на разпита.

„Първо как съм успявал да държа доходите на българите толкова високи, как съм успявал да държа най-ниската цена на газа години наред, как съм успявал да държа цената на тока най-ниска години наред, как най-добре сме се справяли в Европа с миграцията.

Никога не съм притежавал кюлчета, нито съм купувал. Обадиха ми се по телефона, за да ме извикат на разпит. Това обяви лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, след като бе разпитан в следствието.

Пред чакащите го журналисти той за пореден път отрече да притежава кюлчета и настоя, че целта на разпита е да се каже, че просто е викан в следствието: „Е, така, да има, че Борисов е викан на разпит“.

Малко по-късно вътрешният министър Бойко Рашков също коментира разпита.

„Най-накрая този човек трябва да бъде на разпит, за да каже има или няма евро пачки в нощното му шкафче, имало ли е или е нямало златни кюлчета. Аз и онзи ден отбелязах, че доверието в нашата прокуратура липсва, тя прекрати проверката, много добре знаете – прокурорът, който беше натоварен с тази задача, заяви открито, че не може да се работи повече. Сега ще се опитаме да докараме проверката докрай. Така че този човек трябва да се яви и да каже коя е Мата Хари, за която той твърдеше, че е влязла вътре, че е поставила тези пачки с евро и тези кюлчета злато в неговото чекмедже, заснела ги е и е заминала. И по такъв начин целта е да бъде злепоставен“, каза Рашков.

 

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар