Разпостранете: Гюнеш от Варна има нужда от дарения, за да продължи лечението на тежките ѝ заболявания!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Гюнеш от Варна има нужда от дарения, за да продължи лечението на тежките ѝ заболявания!

Гюнеш от Варна е на 11 години. Страда от вродена птоза на клепачите. Птозата е тежка, двустранна и криви очите на детето навътре. За съжаление, Гюнеш страда и от микроцефалия, умерена умствена изостаналост и придобита силна анемия. Много ѝ е трудно да ходи и да се ориентира в обстановката.

С помощта на дарители, в края на януари Гюнеш преминава операция на очите в Турция, която към този момент изглежда обещаващо. За следенето на здравното състояние обаче са нужни много средства за пътуване. Заедно с това Гюнеш посещава и неврохируг, който прави изследвания за да определи какво лечение ѝ предстои, за да се подобри състоянието ѝ.

Детето посещава и логопед, защото още не говори и за целта са необходими редовни индивидуални посещения при специалист в Истанбул.

„Мили хора, дарители, приятели, молим ви бъдете до нас, имаме нужда от Вашата морална и финасова подкрепа и най-вече от Вашите молитви за нашето слънчице Гюнеш!!!“, пишат родителите на момичето.

Те молят за дарения, които да позволят лечението да продължи.

Всичко за лечението на Гюнеш и за начина, по който можете да помогнете, ще откриете ТУК.bg.helpkarma.com/help/221574175330

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар