Разпостранете! Да помогнем на самотен баща с две деца, диагностициран с болестта на Бюргер

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Светльо се нуждае и от средства за храна за себе си и децата, защото заболяването не му позволява да работи.

 

Светлозар Дончев е на 46 години от София, самотен баща на две деца и е диагностициран с тежко ревматологично заболяване – болестта на Бюргер (Buerger’s Disease). Той е един от четиримата в страната, които са диагностицирани с тази нелечима болест.

До този момент мнозина показаха съпричастност и помогнаха на Светльо като дариха лични свои средства, с които бяха закупени жизненоважните инжекции за неговото лечение. Въпреки положителните резултати, Светлозар продължава да се бори с болестта и да избегне ампутация на краката са му необходими още средства.

Месечните разходи за лекарствата, както и издръжката на двете деца на Светлозар са в размер на 2000 лв. Именно за това се обръщаме с молба към всеки, който може да помогне, защото само чрез нашата помощ Светльо ще има възможността да избегне ампутация, както и да се грижи пълноценно за своите деца.

Нека в този труден за цялото ни общество момент да бъдем съпричастни и солидарни и да дарим средства, които са жизнено важни за лечението на Светльо.

Ето и сметката по която може да дарите средства за лечението му:

IBAN: BG81STSA 9300 1528 7359 95
BIC: STSABGSF

Титуляр: Светлозар Николов Дончев
Телефон за връзка със Светльо: 0877717471

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар