Разпостранете! Емо от Варна има нужда от помощ, за да проходи отново след катастрофа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Шансът на Емо да проходи отново е в Тайланд.

Млад мъж от Добрич се нуждае от помощ, за да проходи отново. Емо Ангелов от четири години е прикован към инвалидната количка след катастрофа. Шанс да проходи отново има в клиника в Тайланд, но сумата от 252 000 долара е непосилна за семейството му. Тежкият инцидент става преди четири години, когато Емо се връща от състезание по билярд във Варна.

“Борих се 47 дни за живота си, но докторите успяха да ме спасят. Сега имам предложение от клиника в Тайланд, което дава много големи шансове отново да се изправя на крака и да се върна към стария си начин на живот”, разказа Емо пред bTV.

С помощта на доброволци, Емо започва да организира различни събития, с благотворителна цел, за да събере сумата от 252 000 долара, която е непосилна за семейството. Един от хората, които му подават ръка е Стефан от Тервел. Запознават се в интернет, но днес вече са приятели и сега подготвят спортен търг.

“Обърнали сме се към доста именити спортисти. Както Емо контактува с тях, така и аз контактувам с тях. Всички засега откликват, надяваме се да съберем повече артикули, за да може да се съберат повече средствата”, каза Стефан.

Различни инициативи организира и Ивета Колева. Тя сега продава билети за благотворителен концерт за Емо, който ще е 27 ноември.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар