Разпостранете спешно: Да помогнем на малката Сиана да пребори тежко заболяване

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сиана е малко момиченце диагностицирано с остра лимфобластна б-клетъчна левкемия, със засягане на централната нервна система. За лечението ѝ са необходими непосилни за семейството средства, а единственият ѝ шанс за живот е в клиника в Турция.

 

 

167,000 евро ще бъдат нужни за лечението, а при подобрение ще се извърши и трансплантация на костен мозък.

 

Ето какво пише майката на детето:

 

Здравейте, мили хора! Вие сте надеждата детето ми да живее! Тук в България ми казаха да се откажа… Как да се откажа? Не мога просто да стоя и да гледам как детето ми умира!!! Затова съм тук, за да ви разкажа нашата история и да ви помоля да ни помогнете, кой с колкото може…

 

В началото на 2019 година дъщеря ми Сиана бе диагностицирана с остра лимфобластна б-клетъчна левкемия, със засягане на централната нервна система.

Още след първата химиотерапия получи много усложнения – сринат имунитет, гъбична инфекция във вътрешните органи и високо кръвно.

 

На 14.04.2019 година, вследствие на токсичност, Сиана имаше поредица от гърчове, от които изпадна в безсъзнание и се наложи да я приемат в интензивно отделение. На 7-ми май започна постепенно да се възстановява и лечението ѝ с химиотерапия бе продължено.

 

В края на 2019 година приключихме интензивните курсове с химиотерапия и ни изписаха за домашно лечение.

 

Но уви, щастието ни продължи твърде малко… На 20.03.2020 година, след двуседмично лечение на зъбче и множеството изследвания, се оказа, че Сиана има рецидив и болестта отново се е възвърнала. Лекарите веднага започнаха курсове на химиотерапия, от която тя не се повлиява.

 

Единственият ни шанс за лечение и живот на Сиана в момента е в клиника в Турция, но необходимата сума е невъзможна за нас.

Имаме оферта от специализираната турска клиника Acıbadem Altunizade Hastanesi за сумата от 167,000 евро, където ще ѝ проведат лечение и след постигане на ремисия ще се направи трансплантация на костен мозък. Лекарите там ме увериха, че ще започнат лечението и ще можем да го заплащаме на вноски.

 

Моля за помощ – разполагам с около 2 месеца, за да събера парите!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар