Разпостранете! Събират лай*а, ще ги изсипат в офиса на Недялко Недялков и Pik

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Истина за смет“ – Да не се бърка със „Сливи за смет“, защото ще носим смет, а ще искаме истина.

Зловонието, което се разнася от нечистотиите на ГЕРБ-сайтът „ПИК“, отдавна е нетърпимо. Кафявата отходна тръба бълва непрекъснато обиди, клевети и лъжи с цел угодничене на властимащите.

Ден след ден, свит на дъното на тази помийна яма собственикът на ПИК Недялко Недялков заедно с неговия еикп произвеждат тонове токсичен, зловонен медиен боклук в опитите си да защитят властта, която нехае за 111-тото място по медийна свобода на България.
Ако си гражданин с морална позиция или етичен журналист, Недялко ти лепва етикета „лайн@р“, „грантоят“ или „психодесен“. Ако си човек с увреждане, той „меко“ те нарича „недъгав“, „урод“, „зеленчук“ или „некво същество“.
Онези, които му пречат да преглъща необезпокояван хонорара си, той определя като „педер*сти, които се бракуват публично за собствения си пол“, „бездетни клетници, провалени в семейния живот“ или „изроди“. А онези, които на които се „предлага“, с угоднически поклон нарича просто Борисов, Бареков, Пеевски, Гешев, Сидеров, Симеонов или Домусчиев.

Време е да дадем мнението си за мръсната уста, в която истерично се мята езикът на омразата! Бъди истински „негодник“, „тулуп“ и „маргинал“ и ела на 29 септември от 18:00 на посочения адрес (адресът на редакцията на ПИК и на Издателство “Минелиум” – все собствености на Недялко, който адрес се пази в тайна и не е обявен никъде) и можеш да донесеш битовите си отпадъци: смет, боклук или каквото ти прецениш, че ти наподобява или мирише на зловонните творения на ПИК.

Заедно ще се опитаме да ги върнем на създателя им: Човека-боклуджийска кофа Недялко Недялков в боклукджийската кофа пред редакцията му.

Линк към събитието тук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар