Разтърсваща история! За броени месеци загубих всичко, на което някога съм държала

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Много ми е трудно да говоря за това, но за броени месеци се озовах в ада. Днес нямам работа, нямам гадже, нямам приятели, но пък имам голям заем в банката.

Всичките ми проблеми започнаха, когато шефът ме повика в кабинета си. От пръв поглед си личеше, че е бесен. С нотки на гняв в гласа, той ми заяви, че не харесва последния ми доклад. Поглеждайки числата, изписани в него, останах шокирана. Това не бяха показателите, които докладвах на шефа си. Някой по някаква причина ги беше заменил. Но кой?

Без да ме изслуша, шефът нареди сама да си подам оставката. Мълчаливо я написах, оставих я на бюрото му и си тръгнах. На следващия ден разбрах, че на мястото ми са назначили моята приятелка Стела. Поне аз си мислех, че ми е такава. За съжаление, оказа се, че в стремежа си да бъде повишена, именно тя беше фалшифицирала доклада. Ето така, за съвсем кратко, загубих не само кариетата си, а и жената, която смятах за своя приятелка.

Дълго време не можах да си намеря нова работа. Наложи се да напусна луксозния си апартамент и да се преместя в по-скромна квартира, защото нямах средства за наема. Надявах се, че приятелят ми ще ме подкрепи в този тежък период, но той заяви, че заплатата му е малка и не може да издържа още един човек. Няколко дни след това се разделихме. Колко лицемерни се оказаха хората, на които така вярвах. И двамата ме предадоха при първа възможност. Най-добрата ми приятелка ми заби нож в гърба, а любимият ме заряза толкова спокойно, сякаш никога не съм била част от живота му. Как да продължа напред, не знам.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар