Зарко Клинков

Районният кмет от ППДЕБЪ+ Здравко Клинков заряза тротоарите в лед, изчисти само път за колата си

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кметът на софийския район „Витоша“ Здравко Клинков от брокерската коалиция ПП-ДБ-„Спаси София“ заряза кварталите с непочистени от леда тротоари и жителите се пребиват на воля, докато маститият управник почисти единствено…. входа на общината, през който влиза със служебния автомобил.

„Да, приятели. Това на снимката е сградата на община „Витоша“. Забележете, че тротоарът не е изчистен. Но забележете, че има един малък изчистен участък САМО пред вратата на общината. Та да може новият кмет Здравко Клинков  да си вкара колата. Това е положението…“, пишат и в квартална фейсбук група местни жители, изнервени от наглостта на новия кмет.

Ето го поредния хитрец, набутал се на ясла в местната власт, за да не прави нищо следващите 4 години

Narod.bg припомня, че на вота на 5 ноември непукистът бе издигнат от розовата коалиция ПП-ДБ и „Спаси София“. Клинков е на 33 години. Завършил е магистратура по архитектура в УАСГ, София, и е познат като приближен до нежните партийни босове от кръжеца „Детелинка“ на Борис Бонев.

Само преди 3 седмици нежният архитект излъга жителите на района, че „като софиянец ежедневно се сблъсква с проблемите на столицата – липса на паркоместа, трафик, мръсотия, а като архитект си представя решенията им“.

В либералната сбирщина „Спаси София“ той намерил „съмишленици, които имат същата мотивация за работа и развитие на града ни. С неговия опит, знания и страст за София, той ще помогне столицата ни да бъде организиран и модерен град, в който ние всички да живеем по-добър живот“. Вече берем плодовете на неговата „мотивация, знания и страст за София“, за наше всеобщо съжаление.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар