Райчев: „ИТН имат интерес от избори сега“. ИТН не само може да влезе в парламента, но и да изпревари БСП и ДБ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„ИТН имат интерес от избори сега“, заяви Андрей Райчев. Социологът заявява тезата си, докато политолози твърдят, че ИТН няма да влезе в парламента, защото „развали коалицията“. 

ИТН първо свали правителството „Петков-Нинова“, излезе и от преговорите за съставяне на нов кабинет след изтеклия запис на Христо Иванов.

Тезата на политолозите може да се потвърди, ако оценката на избирателите съвпадне с оценката на Кирил Петков и Корнелия Нинова, че правителството „Петков-Нинова“ е успешно.

Темите за „Македония“, изгонените дипломати и служители от посолството на Русия и инфлацията обаче може да налеят вода в мелницата на Слави Трифонов.

ИТН може да мобилизира протестен вот, както и младиге избиратели с един концерт на „Орлов мост“. Бойко Борисов заяви – „Слави Трифонов винаги може да събере 100 000 на концерт на „Орлов мост“.

Слави Трифонов вече дава заявка за атака във Фейсбук и предизборна кампания в интернет по успешната схема „Продължаваме промяната“ от миналите парламентарни избори. 

ИТН разполага и с финансов ресурс – не само от партийната субсидия. Слави Трифонов може да вкара и личен ресурс в предизборната кампания, не че Орлин Алексие и Делян Пеевски няма да му върнат Ресто.

Слави Трифонов вече организира предизборната кампания с медийна атака срещу БСП и ДСБ, които го играят „партия“ в преговорите за съставяне на правителство. Това може да се окаже посланието на кампанията на ИТН – „БСП и ДСБ са „партия““.

Ако Слави Трифонов разгърне предизборна кампания срещу БСП и ДСБ и ИТН мобилизира протестния и младежки вот, ИТН може не само да влезе в парламента, но дори да изпревари БСП и ДБ.

bgsniper.com  


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар