Рапърът Marso от Мurda boyz изпя: „Крадем повече от ДПС“, сега е кандидат-депутат на Доган

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Рапърът Marso от Мurda boyz, който преди време изпя емблематичния куплет: „Крадем повече от ДПС“, изненадващо цъфна в кандидат-депутатската листа на Ахмед Доган.

 

Присъствието на зовящият се рапър стихоплетец в една от столичните листи на ДПС вероятно е резултат от пореден „резонанс“ на почетния председател на партията Ахмед Доган или друг неразгадаем за публиката знак, но освежи видимо интереса в социалните медии към кандидатурата.

Както се очаква от един рапър, песните и клиповете с участието на Марсо често са нецензурни, пее се за наркотици. Сега обаче, в амплоато си на кандидат-депутат от ДПС, той става превъплъщение на мотото „рестарт на държавността“.

„Като рап изпълнител имам скандален имидж, който много хора бъркат с реалността“, каза Марко в понеделник в предизборно обръщение.

Любопитно е, че в две стари песни с негово участие се пее „лапат повече от ДПС“ и „крадеме повече от ДПС“.

Днес нещата за Марсо са различни.

„Част съм от листата на ДПС, партията, даваща път на младите, а аз съм ЗА младите, образовани, ентусиазирани и способни хора да работят и да се развиват в нашата държава, а не в чужбина. Като такъв моята цел е да пречупа образа на типичния политик. Няма какво да убеждавам, няма какво да обещавам, имам какво да покажа, като един бъдещ баща и аз искам по-добро бъдеще за нашите деца. Затова ви призовавам за рестарт на държавността – гласувайте за мен“, казва той във видеото, публикувано в понеделник.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар