Рачков подари на сина си истински звезден абитуриентски бал – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Истински звезден абитуриентски бал подари на сина си Димитър Рачков. Завършването на средното образование на наследника му, който носи неговото име, бе уважено от Христо Стоичков, Маги Халваджиян, Гала, Геро, Мария Илиева, Любо Киров, Софи Маринова, Рафи. Партито не пропусна и министърът на туризма Евтим Милошев, който живее с майката на абитуриента – Христина Апостолова.

По време на тържеството Димитър Рачков, който е цар на импровизацииите на сцената, чистосърдечно призна, че този път много се притеснява да изнесе реч, и извика за подкрепа до него да застане Христо Стоичков. Естествено, приятел в нужда се познава и носителят на “Златна топка” веднага се отзова на поканата, пише Филтър. Двамата пожелаха попътен вятър на младежа, който завърши Френския лицей и сега му предстои да продължи висшето си образование. 

Дали Димитър Рачков-младши ще се отдаде на изкуството, все още не е ясно. Той има опит в актьорската професия – изявявал се е в театралната постановка “Скакалци” и има общи сцени с баща си в сериала “Откраднат живот”.

“Мога да кажа, не че е мой син, но играе истински и органично. Съжалявам, някои хора сигурно ще недоволстват, но няма как да кажа на черното бяло. Гледал съм го под лупа. Даже като имахме общи сцени в “Откраднат живот”, той играеше по-добре от мен. Ако реши да бъде актоьор, никога няма да го спра, но му обясних, че нашата професия е много трудна и да си направи сметката.”

Засега е ясно едно – наследникът на Рачков е избрал да продължи образованието си във френската столица. 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар