Рашидов: Не го обичам вече Борисов, всичките му гафове са от много акъл – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Рашидов: Не го обичам вече Борисов, всичките му гафове са от много акъл

Стоп кадър, бТВ

“ГЕРБ, няма ГЕРБ. Аз бях един от последните от ГЕРБ. Това бяха едни млади хора. 2009 година, когато правихме ГЕРБ – няма нито един. Машина за гласуване не искам да бъда. Не съм обиден. Партията е на един човек – да прави каквото си иска. Последно говорихме преди 5 месеца. Този човек го обичах, вече не. Имаше между нас неадекватни действия. Да е жив и здрав, не му мисля лошото”, коментира в сутрешния блок на bTV Вежди Рашидов – бивш председател на парламента и бивш министър на културата.

На въпроса какво би казал на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов сега, почетният гражданин на Кърджали отвърна: “Нищо не бих му казал, той не е малко момче. Стига съм го съветвал, има кой да му слюнчи ушите, всичките му гафове са от много акъл.

ДПС са постоянен факт в политиката. Сидеров управляваше преди със златното пръстче наляво-надясно. Такава е политиката. Никой не вярваше, че ще вземем място в Кърджали. Аз пробих малко бастиона на Доган. Не с ДПС, а с Доган бяхме в противоречие, но в цялата тази ситуация сега той е един от най-мъдрите играчи в политиката”, отбеляза Рашидов.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар