Рашидов: Положението вместо да се влошава, става безнадеждно, ако ще да се сърди премиерът

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Положението в страната вместо да се влошава, става безнадеждно. Така говорят хората, а и има такава приказка.

Това заяви Вежди Рашидов в стрешния блок на бТВ. Попитан дали няма да му се разсърди премиерът Борисов, депутатът от ГЕРБ заяви: Аз какво да направя. Ако иска да се сърди, но така говорят хората.

Има такава приказка.

Безнадеждно е, защото сме малка държава, всички се понаваме, знаеме се кой кой е, но се правим, че не се познаваме. Това ни е проблема, смята още Рашидов.

Той се обяви и срещу протестите в Карнобат. Винзавода бил частен. Какво искат? Като се вдигне цената на бензина, не си прибират колите, а излизат с поршета да протестират. Така не става.

Хиляда и петстотин коли са минали по онзи път, но сега се вдига шум заради катастрофата. Ние решаваме проблемите, ще се направи и там ремонт. Във Фокушима като стана аварията с атомната централа управлението ли е виновно? Цял град загина, – даде пример шефът на Комисията по култура в парламента.

Някои не са разбрали уроците на Тодор Живков. Той не пропускаше форум на писатели, художници. Обръщаше голямо внимание на културата.

Сульо и Пульо вече притежават какво ли не, защо Ахмед Доган да не купи ТЕЦ „Варна“. Той е почетен председател за другите, но за ДПС е адмирал. Той е командира. Работи си. Извикайте Андрей Райчев да ви обясни, защо американския посланик е отишъл на среща с Доган. Или питайте американския посланик какво търси там…

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар