Рашков: В последните години се игнорира принципа на парламентаризма в страната – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Рашков: В последните години се игнорира принципа на парламентаризма в страната

стоп кадър/НОВА

„В последните години се наблюдава игнориране на принципа на парламентаризма в нашата страна, което е проличало и от думите на посланика на САЩ у нас Херо Мустафа в интервю за национална медия“, това коментира в Перник народният представител от политическа партия „Продължаваме промяната“ Бойко Рашков.Относно съставянето на правителство депутатът заяви, че това е било задължение на най-голямата парламентарно представена партия в Народното събрание – ГЕРБ-СДС, която не успя да реализира мандата. Рашков каза, че при втория мандат, връчен на „Продължаваме промяната“, партията не е представила изцяло членовете на кабинета си. Това е произтичало от факта, че от формацията са имали основни приоритети, въпроси и проблеми, отношение по които е трябвало да вземат и останалите политически сили в парламента.


Рашков определи бъдещата предизборна кампания като такава, в която отново ще бъдат използвани методи за омаскаряване между политическите опоненти и ще бъдат разпространявани измислени и клеветнически твърдения, предаде БТА. 

Във връзка с разработката на ГДБОП с кодовото име „Градинарят“, народният представител категорично заяви, че такава няма.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар