Рашков: Имам намерение да предприема конкретни действия по отношение на главния прокурор

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Не, действията срещу г-н Гешев не са свързани със списъка с магистрати и политици, които имат банкови сметки и имущество в чужбина, подчерта Рашков.

Имам намерение да предприема конкретни действия по отношение на главния прокурор Иван Гешев и уронване на престижа на съдебната власт – няколко пъти казах и отново ще повторя.

Това заяви служебният вътрешен министър Бойко Рашков веднага след като гласува на днешните предсрочни парламентарни избори. Действията ще бъдат основани и съобразени изцяло с Конституцията и закона.

Не, действията срещу г-н Гешев не са свързани със списъка с магистрати и политици, които имат банкови сметки и имущество в чужбина, подчерта Рашков.

Според него, прокуратурата трябва да предприеме конкретни действия в случая по отношение нарушение на данъчното ни законодателство.

Рашков каза и, че ако други държави са подали информация за недекларирано от български граждани имущество и банкови сметки, следва разкриването на информацията да стане факт след съответните действия на прокуратурата, за да няма законови нарушения за конфиденциалност.“

http://epicenter.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар