Рашков разкри: Появиха се нови показания срещу Борисов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Има нови показания по разследването срещу екс премиера Бойко Борисов и първия негов земеделски министър Мирослав Найденов. Новината дойде отново от МВР шефа в служебния кабинет Бойко Рашков, като става въпрос за изнесената скандална информация от него в края на май с потресаващата реплика: “Жена ти и децата ти няма да разберат дали не ядат от твоето месо”. 

От обясненията на Рашков се разбра, че става дума за разследване за злоупотреби срещу министър от първия кабинет на ГЕРБ, като материалният интерес е бил “около 200 000 лева”. Рашков каза, че свидетел по това дело е дал показания срещу министъра, но скоро след това е бил заплашен от Борисов с въпросната фраза.

Днес Рашков уточни пред “Евроком”, че разследването е в напреднала фаза. Казусът е от 2010 година и е свързан с предполагаем опит за подкуп от страна на бившия министър на земеделието Мирослав Найденов.

Оказва се, че в хода на действията основният свидетел се отказва от първоначалните си показания.

Свидетелят от т.нар. “канибалска история” е бившият шеф на ДФЗ Светослав Симеонов. Това твърди във видеоинтервю за БРРД бившата съдийка Румяна Ченалова. Той се е явил на разпит пред нея през 2010 г., за да оттегли показанията си за подкуп обещан от бившия земеделски министър Мирослав Найденов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар